Horosnyi Sándor 

Kedvből, hobbiból fotózom. Számomra a fotózás, mint minden más művészeti ág, az önkifejezés egyik módja. Fotóimban szeretném megmutatni belső rejtett lelki világom, azt az ént, amit nem biztos, hogy a kívülállók a hétköznapok során észrevesznek. Saját meglátásom szerint keresem a témákat, nem igazodom szabványokhoz, normákhoz, mint azt sokan teszik. Számomra sokkal fontosabb, hogy magamat adjam és örömömet leljem benne.

Úgy gondolom, a jó fotónak két típusa van. Az egyik az, amikor érdemi üzenetet hordoz, ránézek és egy történetet látok benne, amire egy elbeszélés, egy vers vagy egy történet ráírható. A másik pedig egyszerűen csak szép, érzelmekre hat, visszavonzza a tekintetet. Fotóimban igyekszem én is ezt a két kategóriát megcélozni. Értékelem, ha egy fotó különböző személyek számára eltérő tartalmat hordoz, vagy ha egy képnek "csak" egyfajta varázsa, aurája van.

Fotóimmal első sorban azokat célzom meg, akik hasonlóképpen gondolkodnak, vagy hasonlóan élik meg az esztétikumot mint én, akik keresik a szépet, akik megnyugvást, kikapcsolódást, feloldódást találnak a fotók világában.